nieuws

Van den Broek neemt ex-bedrijf weer over

Nieuws

Van den Broek neemt ex-bedrijf weer over

Twee jaar geleden droeg Bert van den Broek (63) in Veghel zijn bakkerij over aan de familie van Doorn uit Sint Micielgestel. Het pand werd verhuurd. Na twee jaar heeft Van Doorn besloten om er mee te stoppen.

‘In deze lastige financiële tijd kunnen we een pand niet zomaar leeg laten staan’, aldus Van den Broek. Daarom heeft Bert van den Broek met zijn vrouw Doortje besloten de bakkerij aan het Stadhuisplein in Veghel voort te zetten. Vrijdag 4 januari opent eerst de noodwinkel, want er wordt op dit moment verbouwd. Over een maand gaat de bakkerij open.

Bert en Doortje gaan met zijn tweeën aan de slag. Bert in de bakkerij en Doortje in de winkel. Ze zijn van woensdag tot en met zaterdag open. Het assortiment wordt aangepast met desembrood.

Reageer op dit artikel