nieuws

Patisserie bij opleidingsinstituut De Rooi Pannen

Nieuws

Patisserie bij opleidingsinstituut De Rooi Pannen
DRP

Opleidingsinstituut De Rooi Pannen in Eindhoven opent maandag haar nieuwbouw. Een belangrijk onderdeel is het patisserielokaal op de eerste etage, met werkplekken voor chocoladeverwerking, ijsbereiding en een afdeling voor gebak en speciale broodsoorten.

De bestaande locatie aan de Kaakstraat 1 in Eindhoven is uitgebreid met 3.500 vierkante meter. De afdeling MBO Horeca heeft de beschikking over een gloednieuw, modern open leercentrum gekregen, met een onderwijshotel dat uitgebreid is met een multifunctionele vergaderzaal en een opslagruimte. Er is een volledig ingerichte aulakeuken en een brasserie, waar leerlingen en personeel terecht kunnen voor ontbijt, lunch, een late lunch en diner.

De afdeling MBO Toerisme/Recreatie heeft een sport- en recreatiezaal erbij gekregen. Verder is zwaar geïnvesteerd in de ICT-faciliteiten. Opvallend is ook de grote lichtinvan in de nieuwbouw.

Zondag 20 januari is er een open dag 11.00 tot 16.00 uur.

Reageer op dit artikel