nieuws

Nieuw opleidingshuis voor bakkerijbranche

Nieuws

Nieuw opleidingshuis voor bakkerijbranche

Dit jaar gaat de Nationale Bakkerij Academie (NBA) van start, een opleidingshuis met praktische MBO-opleidingen en praktijktrainingen voor bakkers, verkoop- en procesmedewerkers. In februari beginnen de eerste opleidingen en trainingen.

De NBA is een initiatief van de NBOV, NVB, FNV Bondgenoten en CNV vakmensen. Samen willen zij het niveau van de bakkerijbranche omhoog tillen, zodat de sector zich kan redden in deze roerige tijden van buitenlandse concurrentie, afnemende consumptievolume en de prijsontwikkeling.

De opleidingen zijn bedoeld voor bakkers, verkoop- en procesmedewerkers die beter willen worden in hun vak. De opleidingen zijn te volgen op de werkvloer, via e-learning en in praktische trainingsbijeenkomsten. De één- of tweejarige opleiding wordt afgerond met een examen en is goed voor een erkend MBO diploma niveau 2,3 of 4.

Meer informatie is te vinden op www.nba-opleiding.nl.

Reageer op dit artikel