nieuws

Meesterbakker Roodenrijs opent in Maassluis

Nieuws

Meesterbakker Roodenrijs opent in Maassluis

In winkelcentrum Steendijkpolder in Maassluis heeft Meesterbakker Roodenrijs donderdag 3 januari een nieuwe winkel geopend. De bakker denkt een goede toevoeging te zijn aan het huidige winkelaanbod in dit winkelcentrum.

‘Wij zijn heel blij met de opening van onze winkel in winkelcentrum Steendijkpolder,’ zegt Arjan Roodenrijs, eigenaar van Meesterbakker Roodenrijs, met 17 winkels in de regio Westland – Haaglanden. Met de opening van de nieuwe winkel sluit de zaak in Koningshoek.  ‘Die keuze moesten we maken,’ legt Roodenrijs uit. ‘In deze tijd is het erg belangrijk dat assortiment, kwaliteit en plaats optimaal op elkaar zijn afgestemd. Wij zijn altijd op zoek naar de beste locaties voor ons vers gebakken brood en banket. In winkelcentrum Steendijkpolder valt alles op zijn plaats. Een mooi aanbod kwalitatief uitstekende winkeliers, voldoende parkeerruimte en een mooi pand. Wat willen we nog meer?’

Reageer op dit artikel