nieuws

Korting op ‘vers van de dag ervoor

Nieuws

Korting op ‘vers van de dag ervoor

Bakkerij Klok heeft iets bedacht om de verspilling van veel ‘vers’ producten tegen te gaan. Dagelijks worden veel levensmiddelen vernietigd, omdat ze na 24 uur niet meer als vers verkocht mag worden. Daarom biedt Klok voortaan diezelfde producten de volgende dag nog eens aan, maar dan voor de halve prijs. .

‘Dit probleem is voor ons als bakkerijbranche al jaren een doorn in het oog’, zegt Samantha Storteboom van Bakkerij Klok in de Veenendaalse Krant. ‘Aangezien onze producten dagelijks vers worden geproduceerd en dus van hoge kwaliteit zijn, zijn deze na bovengenoemde 24 uur, nog uitstekend geschikt voor consumptie. Ook zijn deze producten over het algemeen ‘verser’ dan dezelfde producten die in de supermarkt liggen. Daarom bieden we voortaan diezelfde producten de volgende dag nog eens aan, maar dan voor de halve prijs. Voor de consument dus een ambachtelijk product voor een supermarktprijs. En voor elke dag geldt: op is op.’

De ‘ambachtelijke producten van gisteren’ zijn met ingang van 1 februari te koop bij alle filialen van Bakkerij Klok in Veenendaal, Harskamp, Lunteren en Leusden.

Reageer op dit artikel