nieuws

Hoekstra weer op landelijke radio

Nieuws

Bakker Klaes Hoekstra uit het Groningse Bedum heeft het weer voor elkaar. Hij verscheen vanochtend opnieuw in de landelijke media. Deze keer in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. De aanleiding was dat Bedum het leukste dorp van Groningen is, aldus de radioshow.

Hoekstra weer op landelijke radio

De ploeg van 3FM-dj Giel Beelen arriveerde donderdagochtend in Hoekstra’s bakkerij in Bedum om samen met de burgemeester middels een ontbijtje te vieren dat Bedum het leukste dorp in Groningen is. Ook werd er een oorkonde overhandigd.

Op vakantie kreeg Beelen ineens een fantastische ingeving: een jaar heeft 12 maanden en Nederland heeft 12 provincies. Het leek hem daarom leuk om elke maand een provincie in het zonnetje te zetten. In januari stond Groningen centraal en luisteraars konden stemmen voor het allerleukste dorp van Groningen. De grote winnaar is Bedum geworden.

Op het moment van dit schrijven is het team van radioshow Giel nog op bezoek in Bedum. Op deze website worden later video’s gepubliceerd: Giel.vara.nl

Reageer op dit artikel