nieuws

Het Beste van Bakkerswereld van 2012

Nieuws

Het Beste van Bakkerswereld van 2012

Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Bakkerswereld graag een aantal artikelen uit het magazine met u delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld.

Kerstcadeau

Het is onze ambitie als uitgeverij om er iedere twee weken voor te zorgen dat er een prachtig nummer van Bakkerswereld bij u op de mat ploft. U haalt het blad uit de plastic verpakking, scant meteen de voor u meest relevante verhalen om het blad later op een rustiger moment nog eens volledig te lezen. Dat blijkt uit onze lezersonderzoeken.
We presenteren u nu ons kerstcadeautje. Waarom? Zomaar! Nou ja, ook omdat we u nogmaals willen tonen hoe relevant en onmisbaar het magazine is voor u als foodprofessional. Om de waarde van het abonnement te benadrukken of u er van te overtuigen om abonnee te worden. Zo zijn we dan ook wel weer. Nu moet u dat bladeren wel achterwege laten. U zult moeten ‘swipen’ en ‘scrollen’, zoals dat in het lezen van kranten en tijdschriften inmiddels gemeengoed is.
In dit digitale nummer vindt u de belangrijkste artikelen van het afgelopen jaar. Het is een selectie van  artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends in de (banket)bakkerij. Een willekeurige greep uit de ruim 750 pagina’s die in 2012 zijn gepubliceerd door Bakkerswereld, het vakblad dat dit jaar zelf zijn 75-jarige bestaan vierde.
Tenslotte wil ik u met trots wijzen op de bijzondere special die we samen met de NBOV tot stand hebben gebracht: ‘Les Pellons d’Or’, waarin achttien recepten zijn samengebracht van het EK Boulangerie 2012.

Namens de redactie wens ik u veel leesplezier toe, maar bovenal prettige kerstdagen en een goed en gezond 2013.

Harrie Leijten
Hoofdredacteur Bakkerswereld

 

>> Download hier het beste van Bakkerswereld van 2012

Reageer op dit artikel