nieuws

Deelname discussie over grondstofkennis

Nieuws

Deelname discussie over grondstofkennis

Bakkerswereld houdt dinsdag 22 januari een discussiebijeenkomst over de kennis van grondstoffen bij bakkers. Weten bakkers genoeg over de gebruikte ingrediënten? Delen grondstoffabrikanten hun kennis wel genoeg?

Kennis terug naar de bakker, een onderwerp dat veel bakkers bezighoudt. Uw collega Peter van der Wal van Bakkerij Van der Wal Jolink in Apeldoorn uitte vorig jaar in Bakkerswereld zijn zorgen over dit onderwerp met een ingezonden brief.

Deze brief is de aanleiding geweest voor Bakkerswereld, Sonneveld en Bakels Senior om een discussiebijeenkomst te houden waarvoor wij u graag uitnodigen. Het doel is helder te krijgen of bakkers (on)voldoende kennis bezitten over de gebruikte ingrediënten en of grondstoffabrikanten die kennis (on)voldoende delen met hun afnemers, de bakkers.

Hiervoor nodigen wij een beperkt aantal bakkers uit. U kunt zich daarvoor opgeven. De discussie wordt geleid door Harrie Leijten, hoofdredacteur van Bakkerswereld, met als discussiepartners Cees Hack, algemeen directeur Sonneveld en Ronald Menting, algemeen directeur Bakels Senior.

Tijd en locatie

Plaats:  European Bakery Innovation Centre in Papendrecht.

Datum: dinsdag 22 januari 2013
Tijd:      13.30 tot 15.30 uur

Wilt u aan deze discussie deelnemen, bevestig dan uw aanmelding door te mailen naar: harrie.leijten@reedbusiness.nl (graag voor 18 januari)

Reageer op dit artikel