nieuws

Crème de la Crème overgenomen door Zilverwerf BV

Nieuws

Crème de la Crème overgenomen door Zilverwerf BV

Crème de la Crème Patisserie uit Zoeterwoude komt volledig in handen van Zilverwerf BV. Onder deze holding van bedrijven in de foodsector valt ook o.a. Otelli ijs en patisseriespecialiteiten uit Haarlem.

In december 2012 bereikten Theo Derix en Marco Kruit overeenstemming met Zilverwerf BV over de verkoop van de aandelen van Crème de la Crème Patisserie BV, waar ook de Patissier van Oegstgeest onder valt.

De bedoeling is dat Crème de la Crème blijft bestaan en voortgezet wordt onder de huidige directie. De overname brengt volgens het bedrijf zelf het beste uit twee patisseriewerelden bij elkaar: exclusieve uitstraling en grote productiecapaciteit, service en distributie.

De overname zal medio maart 2013 formeel worden afgerond.

Reageer op dit artikel