nieuws

BoulangerieTeam versterkt team met drie aspirant-leden

Nieuws

Gertwin van Meerveld, Michel Schröder en Niek van Waarde zijn toegetreden tot het Nederlands Boulangerie Team. Zij hebben op 22 januari met nog een aantal andere kandidaten toelatingsexamen gedaan voor het aspirant-lidmaatschap van het Nederlands BoulangerieTeam.

BoulangerieTeam versterkt team met drie aspirant-leden

Op het (inter-)nationale toneel is alleen plaats voor bakkers die zich weten te onderscheiden op vakmanschap, presentatie en creativiteit. Dit vergt veel trainingsuren en een gezonde ambitie om het beste uit jezelf te willen halen. Het examen en de producten van drie kandidaten waren voldoende overtuigend om ze te verwelkomen bij het team. De producten zijn beoordeeld door Hiljo Hillebrand en Francois Brandt. Met deze drie nieuwe Boulangers versterkt het team zich en maakt zich zo klaar voor de diverse wedstrijden en demonstraties die jaarlijks worden gegeven.

Het BoulangerieTeam is een vereniging van en voor de Nederlandse ambachtelijke broodbakkerij. Zij wil de ambachtelijke broodbakkerij in de breedste zin van het woord vertegenwoordigen in de branche en bij de consument. Haar einddoel is drieledig;

1) Een positieve beleving bewerkstelligen in het eten van brood bij de consument;

2) Een voortrekkersrol op zich nemen om kwaliteit, vorm, smaak en innovatie te bewerkstelligen;

3) Ook wil zij de mogelijkheid geven aan high potentials om zich op een ambitieuze, eerlijke maar sportieve wijze een plaats te verwerven in de top van het ambachtelijke bakkersvak bij internationale wedstrijden.

Reageer op dit artikel