nieuws

Beleving in de winkel op Vakschool Wageningen

Nieuws

Beleving in de winkel op Vakschool Wageningen
De school aan de Marijkeweg nummer 20 heeft zijn diensten gedaan. Dit gebouw wordt in 2020 gesloten.

De Vakschool Wageningen houdt op 26 februari 2013 een bedrijvendag met als doel het onderwijs, bedrijfsleven en toeleveranciers nader tot elkaar te brengen. Het thema van de bedrijvendag is ‘Beleving in de winkel’.

Aan de bedrijvendag ‘Beleving in de winkel’ werken de volgende vier bedrijven mee:
•    Meneba demonstreert het twee-fase brood;
•    Frank van Eerd (De Bisschopsmolen) verzorgt de workshop ‘beleving in de winkel’;
•    Zeelandia speelt in op de vraag van de consument om á la minute taartjes met de gewenste smaak te vervaardigen;
•    CSM haakt in op het thema met het afwerken van een breed assortiment gebakjes in de winkel.

De demonstraties worden in de vier bakkerijlokalen gehouden, waarbij de groepen rouleren. De organisatie is in handen van Frans Welling en Martin van Kommer. Wilt u de bedrijvendag bezoeken is één mailtje naar f.welling@rijnijssel.nl met de naam van het bedrijf en het aantal personen genoeg.

In het kader van Euregio zal de Duitse bakkersschool uit Duisburg –waarmee de Vakschool ‘Wageningen’ een samenwerkingsverband heeft- ook aanwezig zijn. Leerlingen zijn er dan voor de uitwisseling van vaardigheden en technieken onder de Duitse- en Nederlandse studenten.

Reageer op dit artikel