nieuws

Bakkerij Olink beroofd

Nieuws

Bakkerij Olink beroofd

De winnaar van de AD Oliebollentest 2012, bakkerij Olink uit Maarssen, is het slachtoffer geworden van een brutale roof. Gisternacht haalden inbrekers de kluis weg uit het bedrijf.

Veel geld hebben de inbrekers niet buit gemaakt, want Olink had de omzet van de afgelopen dagen al naar de bank gebracht.

Willy Olink en zijn vrouw Inge zagen woensdagmorgen dat de deur van hun bakkerij in Maarssen openstond en sporen van inbraak vertoonde. ‘We hebben meteen de politie gebeld en aangifte gedaan. Die zijn een onderzoek gestart, maar over de daders is nog niets bekend. Een domper na zo’n fantastisch weekend’, vertelt Inge Olink tegen het Algemeen Dagblad.

Willy en Inge verkochten na het winnen van de oliebollentest ruim 100.000 oliebollen, en verdubbelden zo hun omzet. Het geld van het topweekend werd snel gestort. ‘Veel geld is er dus niet verdwenen’, aldus de Olinks. Ze laten zich door de roof dan ook niet uit het veld slaan. ‘Het was keihard werken maar het team was geweldig. Samen hebben we gelachen en gehuild, kippenvel!’

Reageer op dit artikel