nieuws

Bakker Bart trakteert Edwin Evers

Nieuws

Bakker Bart trakteert Edwin Evers

Bakker Bart heeft radiomaker Edwin Evers en zijn collega’s vanochtend getrakteerd op een ontbijtje. De franchiseketen van broodjeszaken reageerde daarmee op een opmerking uit de uitzending van gisteren.

De makers van Evers Staat Op nemen in hun programma op humoristische wijze het nieuws door, schrijft Out of Home Shops. In de uitzending van afgelopen woensdag namen de dj’s de opmerking van premier Rutte ‘dat de inhuldiging van prins Willem-Alexander tot koning een sober feestje moet worden’ op de hak.

‘Dat worden na de inhuldiging dan broodjes van Bakker Bart’, aldus de opmerking waarmee de sidekick van Evers de kwaliteit bij de bakkerijformule in twijfel trok. Evers was het daar niet mee eens: ‘Wat is er mis met de broodjes van Bakker Bart? Die zijn helemaal niet sober, maar juist erg lekker’.

In de uitzending van vanochtend kwam Bakkert Bart nogmaals voorbij. De bakkerijketen had een ontbijt voor de heren afgeleverd bij de studio, als bedankje voor de positieve reclame. Deze broodjes werden hartelijk ontvangen en er werd nogmaals ‘on air’ benadrukt dat de broodjes niet sober zijn, maar juist erg lekker.

Reageer op dit artikel