nieuws

Bak Speciaal wint Innovation Award met Bake Your Own

Nieuws

Bak Speciaal wint Innovation Award met Bake Your Own

Bak Speciaal en Brood & Banket Service hebben de Innovation Award gewonnen op de Horecava in de categorie Food & Beverage met Bake Your Own kant en klare deegplakken.

De deegplakken zijn verkrijgbaar in drie varianten: Pane Nonno Bianco (Desem Wit), Pane Nonno Scuro (Desem Meergranen) en Panne Nonno Nero (Desem Donker).  Bake Your Own kant en klare deegplakken is volgens de jury bijzonder omdat het basisdeeg drie belangrijke trends combineert. ‘Ten eerste ‘persoonlijk’, omdat iedereen nu brood naar eigen smaak en eigen signatuur kan bakken. Ten tweede ‘kwaliteit’. Op elk gewenst moment kan er een kwalitatief vers brood gemaakt worden. En als laatste: het product is van natuurdesem en wordt volgens traditie op ambachtelijke wijze gemaakt,’ zo stelt de jury.

Voor meer informatie en bereidingswijze zie: www.bakeyourown.nl of neem contact op met Bak Speciaal in Nijkerk: info@bakspeciaal.nl

Reageer op dit artikel