nieuws

Wijzigingen Beko door fusie

Nieuws

Wijzigingen Beko door fusie

De fusie van Back Beko Ijsselstreek, Het Backershuys, Beko Zuid en Weba-Inco per 1 januari 2013 brengt een naamswijziging en een verhuizing met zich mee. Vanaf 1 januari zijn de leden van de inkoopverenigingen lid van de Coöperatieve Vereniging Beko u.a.

Coöperatieve Vereniging Beko

Het hoofdkantoor van de Coöperatieve Vereniging Beko u.a. (het huidige Beko Benelux) wordt per 1 januari 2013 gevestigd in Veghel, aan De Amert 604, in het pand van Beko Zuid. Het pand van Beko Benelux in Tiel wordt gesloten.

De activiteiten van de Coöperatieve Vereniging Beko u.a. zijn: bestuurs- en ledenzaken, concern- en ledenadministratie en concerncommunicatie.

Beko Nederland BV

De groothandelsactiviteiten van de huidige Beko Inkoopverenigingen en de afdelingen Inkoop en ICT van Beko Benelux worden onderdeel van Beko Nederland BV. Het hoofdkantoor van Beko Nederland BV is per 1 januari 2013 gevestigd in Utrecht, aan de Niels Bohrweg 101, in het pand van Beko Midden.

Beko Nederland BV heeft vier groothandelsvestigingen in het land: Beko Noord in Meppel (voorheen Back Beko IJsselstreek);Beko Midden in Utrecht (voorheen Het Backershuys);Beko West in ‘s-Gravenzande (voorheen Weba-Inco);Beko Zuid in Veghel.

Bij de overige Beko dochterbedrijven: Beko Advies, Beko Bakkerij Techniek, Beko Verpakkingen en Stolp International, worden geen wijzigingen doorgevoerd.

Reageer op dit artikel