nieuws

Leidse bakkerij overvallen

Nieuws

Leidse bakkerij overvallen

Een bakkerij aan de Willem Klooslaan is dinsdagavond 4 december overvallen door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.15 uur kwam een donkergeklede man met een bivakmuts op de bakkerij binnen en bedreigde een aanwezige medewerkster met een vuurwapen. Nadat hij geld uit de kassa had gepakt, verliet de overvaller de zaak weer en vluchtte te voet in de richting van de Frederik van Eedenlaan. Signalement dader: een man van 1.75-1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een donkere bivakmuts, een donkere jas met op beide armen een embleem, een donkere trainingsbroek met een dikke witte streep en donkere schoenen met een witte streep ter hoogte van de zool. De politie heeft direct na de melding een onderzoek in de buurt ingesteld. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Reageer op dit artikel