nieuws

Broodrecepten gebundeld in verzamelwerk

Nieuws

Broodrecepten gebundeld in verzamelwerk

Na de uitgave van het receptenboek ‘Banketbakkersproducten’ komt het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) nu ook met een verzamelwerk van de belangrijkste broodrecepten.

De inhoud is samengesteld vanuit jarenlange kennis en ervaring, onder andere opgedaan met Flexbase, het digitale leermiddel voor vrijwel alle bakkerijopleidingen in Nederland. Om in te spelen op de veranderende bakkerijbranche is er voor gekozen om niet alleen recepten van standaard producten op te nemen. Ook desembrood, speltbrood, roggebrood, beschuit en diverse soorten koek en seizoensproducten hebben een plaats gekregen. De producten worden extra uitgelicht door foto’s die zijn gemaakt in samenwerking met onder meer het Echte Bakkers Gilde.

Door de opbouw van het boek zijn de receptenverzamelwerken geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde vakman laat het NBC weten. Beide boeken zijn te bestellen via www.nbc.nl of via 0137 – 42 32 06. De kosten per boek

bedragen € 39,- inclusief BTW.

Reageer op dit artikel