nieuws

Bakker Van Snippenberg draagt winkels over aan Bakker Bos

Nieuws

Bakker Van Snippenberg draagt winkels over aan Bakker Bos

Bakker Jan van Snippenberg heeft donderdag 27 december de ovenschep aan Henk Bos, eigenaar van Bakker Bos, overhandigd. Met deze symbolische handeling is de overdracht van de zeven winkels van Bakkerij van Snippenberg een feit.

Vanaf 1 januari gaan alle winkels van Van Snippenberg onder leiding van familie Bos verder als Bakker Bos, schrijft de Veenendaalse krant.

Jan van Snippenberg is blij dat hij de winkels kan overdragen aan Henk Bos. ‘In mijn organisatie zag ik niet de benodigde opvolging voor de toekomst en dan is het fijn dat wat je hebt opgebouwd, wordt overgenomen door de familie Bos. We kennen elkaar al langere tijd en ik weet dat hun kwaliteitsnormen hoog liggen. Dus ik draag de winkels met een gerust hart over aan Henk Bos.’

Henk Bos is samen met zijn broer Jan Bos en zijn zoon Henk Bos junior eigenaar van Bakker Bos. Volgens Henk Bos is het samenvoegen van deze twee familiebedrijven in het voordeel van de consument: ‘Bij Bakker Bos staat ambachtelijke kwaliteit centraal. Dat is niet alleen te zien in ons uitgebreide assortiment brood en banket, het is ook te ervaren. In onze winkels is altijd iets te proeven. Op deze manier willen we klanten graag laten kennismaken met ons vernieuwde assortiment.’

Kennismaken

Persoonlijk contact is belangrijk voor Bakker Bos. Henk Bos: ‘Wij vinden het prettig om persoonlijk kennis te maken met onze klanten en onze buren. Daarom organiseren wij in elke winkel een Bos-Begroetingsmoment. Tijdens dit moment kan iedereen gratis proeven van onze specialiteiten. Daarnaast vertel ik de aanwezigen graag alvast wat meer over de plannen die we met de winkels hebben.’ Het Bos-Begroetingsmoment vindt plaats op dinsdag 8 en woensdag 9 januari in de verschillende winkels.

Meer informatie: www.bakker-bos.nl

Reageer op dit artikel