nieuws

Bakker Van Looijengoed overwint tegenslag

Nieuws

Bakker Van Looijengoed overwint tegenslag

Na 25 jaar als werknemer te hebben gewerkt wilde Harrie van Looijengoed met zijn vrouw Ineke voor zichzelf beginnen in Putten over. Harrie en Ineke Looijengoed kreeg daarna heel veel tegenslagen in korte tijd te verwerken. Maar die zijn allemaal overwonnen. Het gaat ze nu voor de wind. Deze maand bestaat het bedrijf 12,5 jaar.

Na een ernstig motorongeluk en maandenlang revalideren, stond Van Looijengoed voor de keuze om te stoppen en de zaak te verkopen of doorgaan en groeien. Besloten werd door te gaan. Hij nam de bakkerij van Van Meerveld over en dat betekende een verdere groei van het bedrijf. Hij levert veel aan derden, zoals melkboeren en bezorgbakkers. Inmiddels heeft Echte Bakker Van Looijengoed vijf eigen winkels en komt er een zesde in Ermelo bij. De bakkersproducten worden in een pand aan de Zagerij in Nijkerk gebakken. Zijn de beide zonen, Mark en Sander, en schoondochter Sebine werken ook in het bedrijf.

Reageer op dit artikel