nieuws

Bakker Berntsen levert pepernotendeeg

Nieuws

Bakker Berntsen levert pepernotendeeg

Bakkerij Paul Berntsen te Didam heeft meegewerkt aan de Pietenochtend van basisschool de Ontdekking in Didam. Voor 250 kinderen leverde hij pepernotendeeg.

Woensdagochtend vroeg was het al een drukte van jewelste op basisschool De Ontdekking in Didam. De kinderen van de onderbouw vierden die ochtend hun Pietenochtend. De kleuters mochten in pyjama naar school komen en kijken of de pieten de nacht ervoor een cadeautje in hun schoen hadden gebracht.

Rond negen uur brachten twee medewerkers uit de bakkerij van Berntsen het pepernotendeeg. In alle klassen werden vervolgens bakplaten uitgedeeld waarop vervolgens de pepernoten gevormd konden worden. De kleintjes hadden er erg veel plezier in.

Rond half één haalde de bakkerijmedewerkers de gevormde pepernoten weer op, en gingen alle platen de oven in. De volgende dag bracht bakker Berntsen de pepernoten weer terug en mochten alle kleuters hun eigen gemaakte pepernoten mee naar huis nemen.

Reageer op dit artikel