nieuws

Bakker Bart wint ING Retail categorieprijs

Nieuws

Bakker Bart wint ING Retail categorieprijs

De winnaars van de deelprijzen in 27 categorieën binnen de ING Retail Jaarprijs Publieksprijs Beste Winkelketen zijn gisteren bekend gemaakt. Bakker Bart is de winnaar van de categorie Food to Go.

De categorieprijs is tot stand gekomen doordat 213.000 consumenten via www.bestewinkelketen.nl hebben gestemd. Klantvriendelijkheid van het personeel blijkt steeds belangrijker voor de consument, maar ook het prijsaspect blijft een hoofdrol spelen.

Bakker Bart dingt nu mee naar de overall hoofdprijs: de Publieksprijs Beste Winkelketen 2012. Voor het bepalen van de winnaar start op 1 november de tweede stemronde, waarbij consumenten wederom via de website hun top 5 kunnen samenstellen. De hoofdprijs wordt op 14 november uitgereikt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala in Spant! Theater in Bussum.

Reageer op dit artikel