nieuws

Aanmelden Versmarketeer 2013 van start

Nieuws

Aanmelden Versmarketeer 2013 van start

Vanaf nu is het mogelijk een favoriet te nomineren als Versmarketeer van 2013. Wie wordt de opvolger van Harm-Jan van Dijk, innovator en oprichter van Landmarkt?

Markten veranderen, productie en afzet worden transparanter en de consument is beter en breder geïnformeerd dan ooit. Dat is voor iedere marketeer al spannend, voor de versmarketeer geldt het helemaal. Consumenten, winkeliers en restaurants zijn steeds meer op zoek naar producten die herkenbaar, authentiek en onderscheidend zijn. Voor versmarketeers en producenten is het de uitdaging deze groepen op hun wenken te bedienen. Eind mei wordt de Versmarketeer van 2013 bekend gemaakt op het VersEvent in Ede, midden in de Food Valley. Vanaf nu kan iedereen aanmelden wie hij vindt dat recht heeft op de titel! Meldt uw nominaties aan via op de website www . vermarketeer . nl

Reageer op dit artikel