nieuws

Titanenstrijd onder Limburgse Echte Bakkers

Nieuws

Titanenstrijd onder Limburgse Echte Bakkers

Volgens de Limburgse Echter Bakkers zal er woensdag 21 november op de Kampioenendag 2012 een ware titanenstrijd losbranden.

Tijdens de Kampioenendag 2012 nemen de deelnemende bakkers een roomboter amandelstaaf, abrikozenvlaai, speculaas, schnitt broodjes, meergranenbrood en een kerststol met amandelspijs mee. Deze producten worden gekeurd door een professionele jury onder voorzitterschap van juryvoorzitter en ‘broodgoeroe’ Jan Zweistra.

De echte bakkers in Limburg komen regelmatig bij elkaar om te praten over het mooie bakkersvak en recepten en werkwijzen uit te wisselen. De gemene deler van deze groep bakkers is hun passie. Ze hebben ook een gezamenlijke website: www.echtebakkerslimburg.nl.

Reageer op dit artikel