nieuws

Smilde Bakery sluit Mijdrecht

Nieuws

Smilde Bakery sluit Mijdrecht

Smilde Bakery te Edam, onderdeel van Royal Smilde, gaat de productie van bakkerijproducten concentreren in Edam.

Deze stap maakt deel uit van een strategisch plan waarin het bedrijf de focus legt op bladerdeegproducten, verdere marktontwikkeling en innovatie. Gevolg van dit voorgenomen besluit is de sluiting van de vestiging in Mijdrecht. Het is de bedoeling dat in de loop van volgend jaar de lijnen worden overgebracht van Mijdrecht naar Edam. De verwachting is dat begin 2014 de fabriek in Mijdrecht wordt gesloten. Het concentreren van de productie op één locatie maakt het Smilde Bakery mogelijk zich op basis van kwaliteit, innovatie en scherpe prijsstelling te blijven onderscheiden en de continuïteit te waarborgen.

Reageer op dit artikel