nieuws

Plus heeft lekkerste supermarktbrood

Nieuws

Plus heeft lekkerste supermarktbrood

Het brood van supermarktketen Plus is het lekkerste supermarktbrood van Nederland. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder consumenten, uitgevoerd door het smaakonderzoeksbureau Opinion.

Plus heeft haar broodassortiment en –recepturen recent aangepast. De broden zijn door 75 consumenten geproefd en beoordeeld op tien verschillende aspecten. Het ‘gewone’ brood en de Korenlanders van Plus scoort op deze aspecten gemiddeld het hoogst.

Voor het nieuwe brood van Plus wordt gebruik gemaakt van een nog betere kwaliteit grondstoffen. Daarnaast wordt al het brood gebakken volgens een eigen, meer kwalitatieve receptuur. Plus heeft ook uiteenlopende regionale broodsoorten, biologisch brood en bijzondere producten als het angus rundvlees saucijzenbroodje.

Gratis halfje Korenlanders
De verpakkingen van het Plus brood zijn voorzien van een uniek brood informatiesysteem, waarmee de klant wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld het vezelgehalte, allergenen en de aanwezigheid van zaden of pitten. In week 46 vinden consumenten een ‘Plus broodzak’ op de deurmat. De broodzak kan van maandag 12 tot en met woensdag 14 november bij de dichtstbijzijnde Plus supermarkt gratis worden gevuld met een halfje Korenlanders rond brood.

Reageer op dit artikel