nieuws

NieuweWetten-app voor ondernemers

Nieuws

NieuweWetten-app voor ondernemers

Met de NieuweWetten-app blijft een ondernemer altijd op de hoogte van veranderende wetgeving. De app is een initiatief van de overheidswebsite Antwoord voor bedrijven.

Op de website www.antwoordvoorbedrijven.nl/app is de App, die er voor iPhone, iPad en Android is, gratis te downloaden. Belastingzaken, personeel of verkoop van een bedrijf? In de app zijn de voor de ondernemer relevante onderwerpen te kiezen.

Ondernemers kunnen zelf aangeven van welke wetswijzigingen en nieuwe regels hij op de hoogte gehouden wilt worden. Ook is in te stellen hoe lang voor een wetswijziging er wordt gewaarschuwd, bijvoorbeeld drie maanden, een maand of een week van tevoren. Een melding voor op de ingangsdatum instellen kan ook.

De informatie over de wetswijzigingen en nieuwe regels kunnen direct in de agenda van de smartphone of tablet geplaatst worden. Ook kan de informatie gedeeld worden met anderen via Twitter, Facebook, LinkedIn of mail.

Reageer op dit artikel