nieuws

Nieuwe bakkerij voor Voordijk

Nieuws

Nieuwe bakkerij voor Voordijk

Bakkerij Voordijk in Ridderkerk neemt een nieuwe bakkerij in gebruik.

De nieuwe productielocatie is gevestigd op een steenworp afstand van de winkel en banketbakkerij en biedt onderdak aan de grootbroodbakkerij, de kleinbroodbakkerij, koekbakkerij en frituurruimte van Bakkerij Voordijk. Daarnaast is deze locatie voorzien van voldoende kantoren, magazijn, opslagruimten en een grote inpak- en expeditieruimte. Ook is de silo-capaciteit en deegverwerkingsinstallaties fors uitgebreid en is de narijs- en ovencapaciteit vergroot.

Geert en Ina Voordijk zijn in 2007 begonnen met een bakkerij met winkel in Ridderkerk. Wegens succes werd er in 2010 een tweede productielocatie erbij genomen. Nu twee jaar later is ook deze productielocatie te klein geworden en is de brood- en koekbakkerij verplaatst naar een nieuwe locatie van zo’n 2.200 m2 op een bedrijventerrein. TenBa BV, Bakkerij Advies | Taxatie | Realisatie heeft dit project begeleid.

Reageer op dit artikel