nieuws

NBOV werkt samen met Graaggedaan.nl

Nieuws

NBOV werkt samen met Graaggedaan.nl

De NBOV gelooft in de ontwikkeling van online versaankopen en is daarom een samenwerking aangegaan met Graaggedaan.nl. Via dit online platform kunnen consumenten boodschappen bestellen bij versspeciaalzaken.

Het teruglopende marktaandeel binnen de ambachtelijke bakkerijbranche en de verwachte stijging van het aantal online foodaankopen de komende jaren, hebben aan de basis gestaan van deze samenwerking. Door als ambachtelijke bakkerijbranche in te spelen op de online winkelende consument kan marktaandeel worden heroverd. Deze manier van verkopen biedt de mogelijkheid om op ‘gemak’ te concurreren met het supermarktkanaal.


Versplatform

Graaggedaan.nl is een online platform voor álle ambachtelijke versaanbieders. De consument kan hier niet alleen brood en banket, maar ook vlees en andere versproducten online bestellen bij lokale versaanbieders. Vervolgens worden deze producten op een zelf gekozen tijdstip thuisbezorgd of afgehaald in een filiaal naar keuze. Dit biedt de consument gemak en de versaanbieders kansen tot samenwerking.


Korting NBOV-leden

NBOV-leden profiteren van een korting van 50% op het instaptarief van €450,-. Hiervoor wordt de eigen webwinkel op het platform volledig ingericht en krijgen zij diverse communicatie-uitingen zoals flyers, posters, banners enz. Vanaf het tweede jaar geldt een gereduceerde jaarlijkse bijdrage van € 200,- (in plaats van € 250,-). Deze inkomsten worden gebruikt om de online verkoop bij ambachtelijke versaanbieders te promoten. Bij ondernemingen met meerdere filialen wordt het tarief in overleg met Graaggedaan.nl vastgesteld. Van iedere bestelling die bij de ambachtelijke bakker wordt gedaan, wordt 4,5% van het totaalbedrag ingehouden. Hierin zitten alle kosten zoals techniek, hosting en online betalingsverkeer verwerkt.


Aanmelden

Dit platform biedt verkoopkansen voor de ambachtelijke bakker. Meer informatie is te vinden op www.graaggedaan.nl of www.nbov.nl. Ondernemers die zich direct willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Graaggedaan.nl via info@graaggedaan.nl of via telefoonnummer 040 – 750 53 92.

Reageer op dit artikel