nieuws

Nationale Vezelweken voor derde keer

Nieuws

Nationale Vezelweken voor derde keer

Voor de derde keer vinden van 26 januari tot en met 9 februari 2013 De Nationale Vezelweken 2013 plaats. Het motto van dit jaar is: ‘Goede voornemens beginnen met vezels!

De Nationale Vezelweken worden georganiseerd door Gb Plange. Het initiatief is exclusief voor de ambachtelijke bakkerij, omdat de meeste vezels die mensen binnenkrijgen uit brood komen. Met de weken worden consumenten geïnformeerd over het belang van vezels en wordt het eten van vezelrijke producten gestimuleerd.

Gb Plange heeft een promotiepakket samengesteld, bestaande uit een showcard, schapkaarten, een poster, een vlaggenlijn en een stapel met leuke, informatieve placemats om uit te delen. De online communicatie verloopt via www.nationalevezelweken.nl en Twitter (@vezelweken) en Facebook.

Bakkers kunnen zich aanmelden via www.ondernemer.nationalevezelweken.nl of via de rayonmanager van Gb Plange.

Reageer op dit artikel