nieuws

‘Gevulde speculaas Aldi lekkerst

Nieuws

‘Gevulde speculaas Aldi lekkerst

De gevulde speculaas van supermarktketen Aldi is als beste uit de test gekomen bij een panelonderzoek van de Consumentenbond. Albert Heijn behaalde plaats twee en drie, Jumbo kwam slecht uit de bus.

Het panel van de Consumentenbond nam twaalf varianten gevulde speculaas onder de loep, zo valt te lezen in de nieuwste editie van de Consumentengids. De speculaas van Aldi scoorde met een 7,4 het best, voor de ongesneden (7,0) en voorgesneden (6,6) Albert Heijn-varianten. Ook het huismerk van Plus scoorde met een 6,4 ruim voldoende, meldt Distrifood.

Alle overige varianten scoorden lager dan een 6, waaronder het duurste product van de test: La Place gevulde amandelspeculaas. Jumbo scoorde met een 4,8 het op een na laagste rapportcijfer. Alleen de speculaas van het merk Aviateur vielen met een 4,7 minder in de smaak.

Reageer op dit artikel