nieuws

Elf genomineerden voor Leerbedrijf van het Jaar 2013

Nieuws

Elf genomineerden voor Leerbedrijf van het Jaar 2013

Voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij zijn elf leerbedrijven geselecteerd. In januari krijgen deze bedrijven een audit, waarna de drie finalisten bekend worden gemaakt.

Tijdens de audit worden de bedrijven beoordeeld op betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Ook worden de praktijkbegeleider, de leerling en het ROC gevraagd om hun visie op het leerbedrijf. Eind januari worden op basis daarvan de drie finalisten bekend gemaakt.

De kanshebbende bedrijven zijn:

Bakkerij van de Bogaert en Zn

Bakkerij De Korenaar VOF

Bakkerij J Swaanen en Zn

Banketbakkerij Lamers

Chocolaterie van Dam VOF

Echte Bakker Jan Meen

Echte Bakker van Meijel

Meesterbakker Roodenrijs

Bakkerij Verba

Bakkertje Deeg VOF

Bakkerij Lanskroon

Half maart mogen de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie.  De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij’ wordt op woensdag 25 april 2012 tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel