nieuws

Echte Bakker Peter Gorter op RTL4

Nieuws

Echte Bakker Peter Gorter op RTL4

De Edamse bakker Peter Gorter verschijnt donderdag 8 november op de Nederlandse televisie. Het RTL4-programma City News bezoekt de leukste steden en dorpen van het land en maakte opnames in de bakkerij.

In deze uitzending bezoekt het programma de regio Waterland, waar onder meer een impressie van het werk van de bakker werd opgedaan. Gorter zegt tegen Stadskrant Edam dat er van de twee uur filmen op dinsdag 30 oktober, uiteindelijk één minuut uitzendtijd overblijft. De bakker heeft onder meer gesproken over trends die hij ziet: spelt- en volkorenbrood.

Het programma is donderdag 8 november te zien op RTL4, om 16.35 uur. De uitzending wordt zaterdag 10 november herhaald om 14.30 uur.

Reageer op dit artikel