nieuws

Dutch Pastry Awards op Beleef Smaak

Nieuws

Dutch Pastry Awards op Beleef Smaak

In 2013 zal de uitreiking van de Dutch Pastry Awards plaatsvinden op ‘Beleef Smaak’. Het evenement wordt gehouden op 27, 28 en 29 mei in de Expo te Houten.

Beleef Smaak is een vakevenement, dat zich specifiek richt op het midden- en hoogsegment in de horecabranche, inkopers van bedrijven algemeen en speciaalzaken. Reden om voor dit event te kiezen, is dat de patisserie steeds meer aandacht krijgt binnen de horeca en dat dit event daardoor prima aansluit bij de Dutch Pastry Awards.

Tijdens dit event zal het Nederlands Patisserie Team demonstraties verzorgen tijdens ‘Le Village Saisonnier’. Le Village Saisonnier wordt op dit event een dorp, inclusief dorpspoorten. Centraal in het dorp ligt een gastvrijheidplein met live muziek. Tevens is op dit plein de grote demonstratiekeuken gelegen. Hier worden doorlopend demo’s door topchefs en -patisseries gegeven en hapjes uitgeserveerd. Meer informatie over dit event vind je op www.beleef.nl.

Inschrijven voor de DPA kan nog t/m 31 maart 2013 via het formulier op de website van het Nederlands Patisserie Team.

Reageer op dit artikel