nieuws

Duitse Aldi Süd verandert broodafdeling

Nieuws

Duitse Aldi Süd verandert broodafdeling

Aldi Süd gaat zijn broodafdeling in Duitsland op de schop nemen. Daarbij worden ook de bakautomaten in de winkel afgeschaft.

Dat meldt het Duitse vakblad LebensmittelZeitung op basis van bronnen, schrijft Distrifood. Volgens het blad heeft Aldi Süd een bedrag van boven de honderd miljoen euro geïnvesteerd om bijna alle filialen te voorzien van zo’n volledig automatisch werkende bakautomaat. De directie van Aldi zou echter op zoek zijn naar betere kwaliteit en dat is mogelijk niet haalbaar met de automaten.

Aanleiding voor de verandering zijn de vernieuwingen bij concurrent Lidl. De verbeterde broodafdeling bij Lidl zou een positieve impuls hebben gegeven aan de bezoekfrequentie van klanten. Aldi Süd praat met leveranciers over de mogelijkheden. Ook is het de bedoeling dat het assortiment wordt uitgebreid.

Reageer op dit artikel