nieuws

Doelpuntjes scoren goed bij Meesterbakkers

Nieuws

Doelpuntjes scoren goed bij Meesterbakkers

De goede doelpuntjes-broodjesactie van De Meesterbakkers heeft een donatie van bijna €14.000,- opgeleverd voor de Dirk Kuyt Foundation (DKF).

In aanwezigheid van vele tientallen winnaars van een Feyenoord Voetbalclinic onder leiding van Bennie Wijnstekers, ontving Sander Noordermeer, algemeen manager van de Foundation, de cheque uit handen van Henk-Jan van Maanen, directeur Meesterbakker Van Maanen.

De Meesterbakkers hadden tijdens het EK-voetbal een actie met witte puntjes in speciaal bedrukte zakken met de toepasselijke naam Goede Doelpuntjes. Er werden er bijna 70.000 van verkocht door de Meesterbakkers Van Iersel, Van Maanen, Roodenrijs, Uljee en Voskamp! Voor elke verkochte zak puntjes was 20 cent voor de Dirk Kuyt Foundation. Sander Noordermeer zegt het geweldig te vinden dat De Meesterbakkers zich maatschappelijk inzetten om de DKF en dus de gehandicaptensport te ondersteunen. Er was ook een grote prijsvraag, waarvan 600 deelnemers een originele DKF-voetbal hebben ontvangen. 15 winnaars ontvingen van Kuyt een persoonlijk gesigneerde voetbalshirts.

Reageer op dit artikel