nieuws

Bakkersland verkoopt snacktak

Nieuws

Bakkersland verkoopt snacktak

Bakkersland heeft principeovereenkomsten gesloten voor de verkoop van de productie van diepvriessnacks en thuisafbak worsten- en saucijzenbroodjes.

Bakkersland is in gesprek met Banketbakkerij Wouter de Graaf voor de overname van de productie van diepvriessnacks. Dutch Bakery B.V. heeft interesse in de thuisafbak worsten- en saucijzenbroodjes van Bakkersland. Alle partijen hopen voor het einde van het jaar de transacties af te ronden.

Met de overeenkomsten geeft Bakkersland verdere invulling aan de uitvoering van de nieuwe strategie, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van dagvers gebak en brood en afbakbrood. De productie van diepvriessnacks en thuisafbak worsten- en saucijzenbroodjes behoren niet tot de kernactiviteiten van Bakkersland.

Bakkersland geeft aan dat belanghebbenden op de hoogte worden gesteld als er verdere ontwikkelingen te melden zijn.

Reageer op dit artikel