nieuws

Bakkersland verkoopt MultiVlaai

Nieuws

Bakkersland verkoopt MultiVlaai

MultiVlaai heeft per 1 november een nieuwe eigenaar. Bakkersland heeft MultiVlaai verkocht aan Hermans Investments.

Bakkersland neemt na 25 jaar afscheid van MultiVlaai. Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar, er gaan geen banen verloren. Eugène Scholten, algemeen directeur van Bakkersland, is van mening dat MultiVlaai beter tot zijn recht zal komen binnen een organisatie met grote kennis van en ervaring met franchising.

Er blijft echter wel een samenwerkingsverband bestaan tussen Bakkersland en MultiVlaai. De productie en levering van vlaaien vanuit de bakkerij van Bakkersland in Sevenum blijft voortbestaan.

Hermans Investments is onderdeel van de Hermans Groep, een bedrijf dat actief is in retail, franchising en logistiek. Oprichter en CEO van Hermans Investments, Kees Hermans, is blij met MultiVlaai. ‘In nauwe samenwerking met de franchisenemers onderzoeken we welke kansen er liggen voor de winkelformule, om deze vervolgens verder uit te kunnen bouwen.’

Reageer op dit artikel