nieuws

Bakkers op koers met Serious Request broodjes

Nieuws

Ambachtelijke bakkers in Nederland gaan in december 3FM Serious Request broodjes bakken. Op basis van voorverkoop staat de teller al op 50.000 euro voor het Glazen Huis.

In december is de jaarlijkse Glazen Huis actie. Veel ambachtelijke bakkers gaan dit jaar meedoen middels de verkoop van het 3FM Serious Request broodje. Een bijzonder broodje in de vorm van een knoop, gevuld met cranberries, muesli en rozijnen. Het broodje wordt verkocht in een opvallend doosje. Ook geschikt voor bedrijven om weg te geven als relatiegeschenk. Per broodje gaat 1 euro naar het Rode Kruis. Op basis van de voorverkoop van de actiepakketten staat de teller al op 50.000 euro. Zeelandia streeft naar een opbrengst van € 100.000,-.  Alle ambachtelijke bakkers kunnen meedoen met dit initiatief. Zeelandia biedt totaalpakketten voor 60 broodjes, inclusief cranberries, bakvormen en verpakkingsdoosjes. Daarnaast een compleet promotiepakket. Meer info bij Zeelandia via 0800-0367.

 

Foto: Bakker Peter Dunselman met 3FM dj Giel Beelen


Lees ook:

Bakkers bakken Serious Request broodje

Reageer op dit artikel