nieuws

Bakkerij Koenen aast op titel Ondernemer van het Jaar

Nieuws

Bakkerij Koenen aast op titel Ondernemer van het Jaar

Echte Bakker Koenen uit Westervoort is één van de vijf genomineerden die kans maken op de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2012’ in Westervoort.

Samen met Dirksen Opleidingen, Faas Audiovisuele dienstverlening, Aureofil Zonwering en Fysiotherapie Centrum Westervoort is Echte bakker Koenen voorgedragen als kandidaat door de leden van Ondernemend Westervoort.

De bedrijven krijgen een dezer dagen bezoek van een deskundige commissie, bestaande uit oud-ondernemers Jan Terberg, Marjo Pelgrim en de Ondernemers van het jaar 2011: Paul en Constantijn Jakobs van GABA. De commissie zal de ondernemers het vuur aan de schenen leggen en vragen stellen over onder andere hun bedrijfsvisie, personeel en de toekomst.

Op 10 januari 2013 wordt bekend gemaakt wie de titel en bijbehorende trofee in de wacht heeft gesleept.

Reageer op dit artikel