nieuws

Bakkerij Hirdes Top Bakker van het Jaar

Nieuws

Bakkerij Hirdes Top Bakker van het Jaar

Tijdens de landelijke vergadering van Top Bakkers is Bakkerij Hirdes uit Krabbendijke verkozen tot Top Bakker van het Jaar 2012.

Dick Hirdes mocht uit handen van directeur Patrick Tissen en kwaliteitsmanager Nico Colenbrander de wisseltrofee en een plaquette in ontvangst nemen. Hij was aangenaam verrast met deze onderscheiding. ‘Natuurlijk doen we er dagelijks alles aan om onze klanten van kwaliteitsproducten te voorzien. Alles wat onze bakkerij verlaat, moet Top zijn en ook op tijd bij onze klanten aankomen. Dit is voor ons vanzelfsprekend, maar dat we vandaag daarvoor onderscheiden worden, is een hele eer. Ik ga dit snel aan het thuisfront doorgeven, want uiteraard hebben we deze titel met het hele team gewonnen.’

De bepaling van de Top Bakker van het Jaar geschiedt op basis van diverse onderdelen, zoals cijfers voor de productkeuringen op basis van kwaliteit en microbiologie, drogestofbepalingen en resultaten van het uitgevoerde zoutonderzoek. Daarnaast wordt gekeken naar de organisatiegraad en de uitstraling van de bakkerij en wordt een waardering van klanten meegenomen.

Reageer op dit artikel