nieuws

Verwarring rondom de Leukste Bakker

Nieuws

Verwarring rondom de Leukste Bakker

De NBOV en het NBC zijn onaangenaam verrast door de ’Verkiezing van de Leukste Bakker’. Het initiatief van Vote Company heeft voor grote verwarring gezorgd bij ondernemers die meedoen of van plan zijn mee te doen aan Bakker met Ster.

De twee bakkerijorganisaties distantïeren zich nadrukkelijk van dit initiatief. Organisator Vote Company heeft op geen enkele wijze vooraf gecommuniceerd of contact gezocht met de NBOV of het NBC.

Het gaat om een commerciële verkiezing die plaatsvindt binnen alle 415 gemeenten in ons land, waarbij uitsluitend de waarneming van de klant telt. Per gemeente wordt een winnaar bekendgemaakt.

‘De Leukste Bakker’ heeft niets te maken met de inhoudelijke kwaliteiten van de bakkerij, ondernemer, medewerkers en productiemethoden. NBC en NBOV adviseren alle bakkerondernemers in het ambacht die hun bedrijf(svoering) op inhoudelijke kwaliteiten willen laten beoordelen vooral deel te (blijven) nemen aan Bakker met Ster, waarbij de klantbeoordeling een onderdeel is.

Reageer op dit artikel