nieuws

Veel reacties op Leukste Bakker

Nieuws

Veel reacties op Leukste Bakker

De vorige week aangekondigde Verkiezing van de Leukste Bakker gaat door, ondanks dat NBOV en NBC zich distantïeren van dit initiatief. Dat laat organisatie Vote Company weten.

‘De lokale competitie en beoordeling van de klant staat bij deze verkiezing centraal. Dat is een andere insteek dan Bakker met Ster’, zegt Wilfred Romijn namens Vote Company. ‘De verkiezingen hoeven elkaar niet te bijten.’ De verkiezing heeft al veel reacties gekregen, zoals bijvoorbeeld ruim 700 Facebook Likes. En via Twitter roepen bakkers klanten op, om op hen te stemmen.

Romijn zegt open te staan voor samenwerking met brancheverenigingen. ‘Maar wij laten bij voorkeur eerst zien dat we in staat zijn om een verkiezing te organiseren die meerwaarde biedt voor de bakkers.’

Kosteloos

De verkiezing wordt georganiseerd in alle 415 gemeenten in Nederland. Alle gemeentewinnaars krijgen een huldiging tijdens een feestelijke Award Uitreiking op 10 maart 2013 tijdens Bakkersvak 2013 in Rosmalen. Zij strijden om de landelijke titel.

Aan het meedoen zijn geen kosten verbonden. ‘De verkiezing is wel prachtige kans om free publicity te genereren.’ De organisatie biedt een promotiepakket aan voor  € 31,50 (incl. verzendkosten, excl. btw). ‘Afname is niet verplicht en posters en flyers zijn ook gratis te downloaden op de website.’ Vote Company zoekt partners om de verkiezing financieel mogelijk maken, maar wil eerst een goede factsheet opbouwen voor de volgende editie.

Nieuwsbrief

Om de kosten enigszins te dekken vragen we tijdens het stemproces aan consumenten of men een nieuwsbrief wil ontvangen van partners. Maar er kan ook gestemd worden zonder de nieuwsbrieven te willen ontvangen. Bij iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van partners betaalt de organisatie van de verkiezing 5 cent aan KiKa.

Website
Op de website www.leukstebakker.nl staan alle meedingende bakkers vermeld. Als een bakker niet wil dat er op hem gestemd kan worden, kan hij dat aangeven via info@leukstebakker.nl en wordt dat aangepast. Als er nog bakkers ontbreken of als gegevens onverhoopt niet kloppen kan dat ook aan de organisatie worden doorgegeven.

Reageer op dit artikel