nieuws

Start Masterclass Category Management Snacks en Zoetwaren

Nieuws

Start Masterclass Category Management Snacks en Zoetwaren

Op verzoek van SSZ heeft EFMI Business School de Masterclass Category Management Snacks en Zoetwaren ontwikkeld.

In vijf middagen en avonden wordt ingegaan op het bouwen van succesvolle category management strategieën en cases, zowel in food als out-of-home. Deze 4e leergang van de Masterclass Category Management start op 6 november. De overige data zijn 27 november, 8 januari, 29 januari en 26 februari.

Tijdens het programma wordt eerst de basiskennis van category management opgefrist en daarna verdiept aan de hand van veel praktijkvoorbeelden uit de snacks- en zoetwaren categorie, zowel in retail- als in het out-of-home kanaal. Daarbij ligt de focus niet alleen op Nederland, maar ook op ontwikkelingen in het buitenland. Bovendien worden leerervaringen uit andere sectoren vertaald naar de snacks- en zoetwaren categorie.

Meer informatie: Lyndsey Murk-Torsius. tel 033-4229940 of torsius@efmi.nl

Reageer op dit artikel