nieuws

Sonneveld behaald onaangekondigde AIB audit

Nieuws

Sonneveld behaald onaangekondigde AIB audit

Sonneveld heeft de jaarlijkse onaangekondigde AIB (American Institute of Baking) audit met glans doorstaan.

De AIB voedselveiligheids- en hygiënenorm geldt als één van de strengste normen ter wereld en wordt wereldwijd erkend. Sonneveld kreeg bij deze audit 870 punten, van de maximale 1000. Naar eigen zeggen is Sonneveld het eerste Nederlandse bedrijf in de bakkerijbranche met een AIB ‘Unannounced Recognition of Accomplishment’.

Sonneveld beschouwt haar vrijwillige deelname aan het AIB programma als een extra stimulans voor de verbetering van werkprocessen en voedselveiligheid. ‘De periodieke AIB audits zorgen direct voor een grote mate van betrokkenheid en motivatie van medewerkers op de productievloer. Wij hebben als één van de zeer weinige bedrijven naast de BRC A* status (onaangekondigd, behaald in april 2011) ook de status AIB Unannounced Recognition of Accomplishment. Dit bevestigt het hoge niveau dat we nastreven’, aldus Maarten Boonstra, Manager Quality Assurance and Care.

Reageer op dit artikel