nieuws

Open dagen bakkerijsector verplaatst naar 2013

Nieuws

Open dagen bakkerijsector verplaatst naar 2013

Het publieksevenement ‘Kom erbij in de bakkerij’ dat op 2 en 3 november was gepland, wordt verplaatst naar het voorjaar van 2013. Dit is besloten vanwege het geringe aantal inschrijvingen van bakkers.

Uit een enquête die vorige week is gehouden, blijkt dat deze dagen lastig zijn voor veel geïnteresseerde bakkers. Uit de response blijkt wel dat 76% van de bakkers het initiatief van de open dagen toejuicht.

De reclamecampagne die voor de open dagen gereed stond, wordt ook verplaatst naar volgend voorjaar. Met deze collectieve promotie wil de organisatie de bakkers ondersteunen en landelijke bekendheid geven aan de actie van de branche. De nieuwe data zullen in overleg met de bakkers en de brancheorganisaties worden afgestemd.

Reageer op dit artikel