nieuws

Dobla trekt wereldkampioen aan

Nieuws

Dobla trekt wereldkampioen aan

Dobla heeft Michel Willaume als Pastry Chef aangesteld binnen het Innovatie Centrum in Heerhugowaard.

Michel, geboren in Frankrijk, is patissier en chocolatier met een grote staat van dienst. De laatste twintig  jaar hield hij zich bezig met scholing, productontwikkeling en het creëren van patisserie op internationaal niveau.

Zijn deelname aan verschillende internationale patisserie wedstrijden werd onder andere bekroond met een 1e prijs in New York tijdens het Festival Gastronomique en als wereldkampioen in Lyon bij de Coupe du Monde de la Pâtisserie.

Binnen Dobla zal hij zich inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe creaties, het geven van demonstraties en het bijwonen van internationale beurzen.

Reageer op dit artikel