nieuws

Chocolaterie Hulshof opent tweede vestiging

Nieuws

Chocolaterie Hulshof opent tweede vestiging

De Eibergse chocolaterie breidt zich uit met een winkelvestiging in Lochem. Daarnaast zal Chocolaterie Hulshof ook haar workshopactiviteiten onderbrengen in een nieuw pand, eveneens in Lochem.

De chocolaterie ging op zoek naar een nieuw pand, omdat het verder wil groeien en haar naam en producten beter in de markt wilde positioneren. Daarvoor was een extra winkel met meer oppervlakte en met uitstraling en beleving nodig. Deze winkel vond Hans Hulshof in Lochem, aan de Molenstraat.

De nieuwe winkel zal op 1 november haar deuren openen. Vanaf 1 januari gaan de deuren tijdelijk weer dicht voor een metamorfose. In de tussentijd zal gewerkt worden aan een nieuw winkelconcept. Half februari vindt dan de officiële opening van de Lochemse chocolaterie plaats.

De workshopactiviteiten gaan verhuizen naar het oude postkantoor in Lochem. Daar wordt ook een ruimte ingericht waar klanten het ambacht van de chocolaterie kunnen bewonderen.

Reageer op dit artikel