nieuws

Bakkerij Koopmans houdt open dag

Nieuws

Bakkerij Koopmans houdt open dag

Bakkerij Koopmans in Tubbergen organiseert voor zaterdag 3 november een open dag. ‘Het is de ultieme kans, net voor de feestdagen, om het vizier eens op de specialist te richten,’ zegt Herbert Koopmans.

Koopmans zou meedoen aan ‘Kom erbij in de bakkerij’ en betreurt het dat deze dagen niet doorgingen wegens te weinig aanmeldingen van bakkers. ‘Wij waren echter al zo ver in de voorbereidingen, dat we besloten hebben om het dan maar zelf te doen,’ aldus Herbert Koopmans. ‘In deze tijd moet je toch wat doen om je te onderscheiden.’

Zaterdag 3 november opent de bakkerij de deuren speciaal voor kinderen. Zij kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur speculaaspoppen versieren, kijken hoe speculaasjes gemaakt worden en meedoen aan de kleurwedstrijd. Voor ouders staat de koffie klaar, met een stukje Tubbergse slof.

Kom erbij in de bakkerij

Het publieksevenement ‘Kom erbij in de bakkerij’ is verplaatst naar het voorjaar van 2013. De geplande data, 2 en 3 november, bleek voor veel geïnteresseerde bakkers lastig. De nieuwe data zullen in overleg met de bakkers en de brancheorganisaties worden afgestemd.

Reageer op dit artikel