nieuws

Bakker met Ster 2013 ook consumentgericht

Nieuws

Bakker met Ster 2013 ook consumentgericht

Bakker met Ster probeert zich te verbeteren. In 2013 moet het evenement bekender worden bij de consument laat Frank Janssen van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) weten.

Tijden veranderen, ontwikkelingen gaan snel en consumenten worden grilliger. Ook Bakker met Ster blijft in ontwikkeling. De branche weet inmiddels wat de wedstrijd inhoudt en welke voordelen het biedt. ‘Organisaties hebben net als consumenten te maken met steeds snellere ontwikkelingen, mede door sociale media en internet’, aldus Janssen. ‘Met deze ontwikkeling gaat Bakker met Ster graag mee. Inmiddels is de vernieuwde, meer consumentgerichte website van Bakker met Ster dan ook gepresenteerd. We willen dat consumenten de wedstrijd ook gaan begrijpen.’

Lustrum

In 2013 worden de sterren voor de vijfde keer uitgereikt aan bakkerijen, banketbakkerijen en patissiers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Het doel van Bakker met Ster is in de eerste vier jaar niet veranderd en blijft ‘het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale bakkerijbranche’, voegt Janssen er aan toe. ‘Dit gebeurt door uitzonderlijke prestaties in de branche te benadrukken.’
Klik hier voor de vernieuwde website

Lees ook:

Bakker met Ster: 33 gelukkige bakkers

Klik hier voor alle berichten over Bakker met Ster

Reageer op dit artikel