nieuws

Wim Kannegieter directeur NVB

Nieuws

Wim Kannegieter directeur NVB

Wim Kannegieter is per 1 september benoemd tot directeur van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB).

Kannegieter is afkomstig uit de retail, waar hij in verschillende commerciële functies werkzaam is geweest voor organisaties als Gebr. DeJong SuperVersmarkten, Edah, Kruidvat en Combi Nederland. Sinds 2005 werkte hij als verkoopdirecteur bij franchiseorganisatie United Retail, waar hij de verantwoordelijkheid had voor de commerciële aansturing van de organisatie. In die functie heeft Kannegieter onder meer het Multi-channel beleid opgezet.

In de komende periode zal hij zich inzetten om de overgang van het secretariaat van de NVB per 1 januari 2013 van Rijswijk naar Wageningen in goede banen te leiden. De NVB is een werkgeversorganisatie die tot doel heeft het behartigen van de belangen van de middelgrote en grote industriële bakkerij-ondernemingen in Nederland.

Reageer op dit artikel